Aktiviteetit

Leirintäalueella

Frisbeegolfrata

Polkupyörät

Kahvila

Ilmainen Wi-Fi

Sisäleikkipaikka

Ulkoleikkipaikka

Soutuveneet

Uimaranta

Grillikatos

Leirintäalueen lähistöllä

Veijari on yhdistelmä puuhaa, eläimiä ja luontoa. Leirintäalueeltamme on vain 1 km Veijariin.

Ähtäri Zoo on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Talvikaudella eläimet ovat, talviunta nukkuvia karhuja lukuunottamatta, nähtävillä normaaliin tapaan. Ahvenlammelta Ähtärin Eläinpuistoon on 68 km.

Julmat Lammit. Kolmen kilometrin retkeilypolulla on nuotiopaikka, näköalatasanne ja uimaranta. Reittiin kuuluu kolme lampea ja se on osana 12 kilometrin mittaista Runebergin luontopolkua. Retkeen pääsee vaikka heti Ahvenlammelta, varsinainen luontopolku alkaa noin 1,5 km päässä leirintäalueelta.

Pyhä-Häkki. Etelä-Suomen hienoimmassa vanhassa metsässä humisevat 400 vuotta vanhat ikihongat. Häkin ikiaikaisen aarniometsän siimeksessä samoilet muinaisten haltioiden tunnelmissa ja tarinoissa. Etäisyys Ahvenlammelta on 28 km.

Kivikauden kylä. Nuotiot palavat, kalat kuivuvat telineissään ja ruuhet odottavat käyttäjäänsä. Kivikauden kylä on Suomen vanhin ja laajin esihistoriakohde. Kylälle on matkaa 15 km.

Saarijärven museo. Museon päärakennus avattiin vuonna 1989, joten paikalliset ja matkailijat ovat saaneet nauttia vaihtuvista näyttelyistä jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Museoon on 7 km.

Kukonhiekka tanssikeskus. Suosittu tanssipaikka Saarijärvellä Keski-Suomessa, kauniin Pieni-Lumperoisen rannalla. Lavalle on 11 km Ahvenlammelta.

Kalastus. Alueella on erinomaisia kalastuspaikkoja. Kalapaikat ja kalastukseen liittyvät kohteet ovat kartalla.

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

 • Extremely helpful staff Awesome lake
   

  Andrew

 • Viihtyisä, rauhallinen paikka

  SOILE, SUOMI, 2014

 • Viihtyisä paikka. Saarijärven keskus ja sen palvelut lähellä. Paljon katseltavaa ja koettavaa ihan leirintäalueen tuntumassa. Rauhallista.
   

  HANNU KITTILÄ, 2014

 • Ihana paikka luonnon keskellä! Paljon erilaista ilmaista aktiviteettia. Aamupala. TauluTV mökissä. Muutenkin mökin varustelu oli hyvä!

  SARI, TURKU , 2014