Esittely

Tervetuloa Ahvenlammelle, rauhalliselle ja luonnonkauniille leirintäalueelle Saarijärvelle.

Ahvenlampi Camping on yksi Suomen vanhimmista edelleen toimivista leirintäalueista.

Ahvenlampi Camping sijaitsee valtatie 13 varrella, 8 km Saarijärven keskustasta Kokkolan suuntaan. Alue on kooltaan 15 ha, jylhää ja vaihtelevaa mäntykangasmaastoa. Ahvenlammen puhdasvetistä hiekkarantaa on käytössä n. 1,5 km. Leirintäalueemme suurin asiakasryhmä on lapsiperheet; löytyyhän naapurista lapsille Keski-Suomen ykköspaikka: Saarijärven Puuhapuisto Veijari.

Ahvenlampi Camping tarjoaa perinteisiä hyvin varustettuja hirsimökkejä, joihin kuuluu oma ranta-alue. Käytettävissä on ilmainen Wi-Fi.

Ahvenlammen mökeissä on oma terassi, ja joistakin on myös hienot näkymät Ahvenlammelle. Niissä on myös keittiö tai minikeittiö ja ruokailutila. Useimmissa mökeissä on myös taulu-tv satelliittikanavilla.

Ahvenlampi Camping tarjoaa grillausmahdollisuuden, kaupan paikan päällä ja snackbaarin. Muita palveluja ovat yhteinen oleskelualue, pelihuone ja matkatavarasäilytys. Paikan päällä ja lähiympäristössä voi harrastaa monia aktiviteetteja, kuten hiihtoa, kalastusta ja patikointia.

Vastaanotto avoinna klo 10.00-21.00

 

email: mail@ahvenlampi.com
puh. +358 400 505 768

 

 

Tervetuloa viihtymään!
Avoinna 1.5.-31.8.2020

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

 • Extremely helpful staff Awesome lake
   

  Andrew

 • Viihtyisä, rauhallinen paikka

  SOILE, SUOMI, 2014

 • Viihtyisä paikka. Saarijärven keskus ja sen palvelut lähellä. Paljon katseltavaa ja koettavaa ihan leirintäalueen tuntumassa. Rauhallista.
   

  HANNU KITTILÄ, 2014

 • Ihana paikka luonnon keskellä! Paljon erilaista ilmaista aktiviteettia. Aamupala. TauluTV mökissä. Muutenkin mökin varustelu oli hyvä!

  SARI, TURKU , 2014