Tee varaus

Ahvenlampi Camping sijaitsee Ahvenlammen rannalla Saarijärvellä. Meillä on perinteisiä hirsimökkejä.

Kaikissa mökeissä on oma terassi, joistakin on järvinäköala. Monissa mökeissä on myös keittiö tai minikeittiö ja ruokailutila. Useimmissa mökeissä on myös taulu-tv.

Ahvenlampi Campingissä on grilli, kauppa ja pieni kahvila. Paikan päällä on myös yhteinen oleskelutila, pelihuone ja matkatavarasäilytys. Paikan päällä tai lähiympäristössä voi harrastaa monenlaisia aktiviteetteja, kuten kalastusta, vaellusta ja frisbeegolfia.

 

Nyt voit tehdä varauksia suoraan verkkosivuillamme. Ole hyvä, valitsehan sisään- ja uloskirjautumispäivämäärä, mökin tyyppi ja summaa, klikkaamalla painiketta ”varaa” pääset lomakkeelle, johon sinun on syötettävä tietosi. Huomaathan, että luottokorttitietoja tarvitaan vain varauksen takaamiseksi. Majoitukset maksat paikan päällä.

 

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

 • Extremely helpful staff Awesome lake
   

  Andrew

 • Viihtyisä, rauhallinen paikka

  SOILE, SUOMI, 2014

 • Viihtyisä paikka. Saarijärven keskus ja sen palvelut lähellä. Paljon katseltavaa ja koettavaa ihan leirintäalueen tuntumassa. Rauhallista.
   

  HANNU KITTILÄ, 2014

 • Ihana paikka luonnon keskellä! Paljon erilaista ilmaista aktiviteettia. Aamupala. TauluTV mökissä. Muutenkin mökin varustelu oli hyvä!

  SARI, TURKU , 2014