”Parhaat hetket”-kilpailun säännöt

”Parhaat hetket”-kilpailun säännöt

Kilpailuaika on 1.07.2019-14.07.19. Maanantaina 15.07.2019 arvotaan voittaja, joka voittaa koko perheellensä 2-päivän rannekkeet Puuha- ja Eläinpuisto Veijariin sekä 2 yön majoituksen Ahvenlampi Leirintäalueella. Perheenkoko voi olla maksimissaan 2 aikuista ja 3 lasta. Voittajille ilmoitetaan vastaamalla voittajakommentteihin.

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisella viestillä. Facebook ei ole osallisena arvonnassa. Jos voittaja ei esimerkiksi viikon sisällä vasta viestiin, arvotaan toinen voittaja.

Lisäksi kaikki kilpailuun osallistuneet saavat pullakahvit ilmaiseksi Ahvenlammen Leirintäalueen kahviossa koodisanalla: ”parhaat hetket”. Pullakahvien tarjous koskee alueella yöpymisen varanneita.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole Ahvenlampi Camping Oy:n tai muiden tämän kilpailun/ kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yrityksen työntekijöillä.

MUUTA:

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjällä on oikeus käyttää kuvia (mikäli kuvakisa). Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä. Järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen perusteella. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet- ja Facebook-sivulla.

Kilpailun järjestäjät

Ahvenlampi Camping Oy, Ahvenlammentie 62, Saarijärvi ja Puuha- ja Eläinpuisto Veijari,

Puistotie 1, 43250 Kolkanlahti

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

 • Extremely helpful staff Awesome lake
   

  Andrew

 • Viihtyisä, rauhallinen paikka

  SOILE, SUOMI, 2014

 • Viihtyisä paikka. Saarijärven keskus ja sen palvelut lähellä. Paljon katseltavaa ja koettavaa ihan leirintäalueen tuntumassa. Rauhallista.
   

  HANNU KITTILÄ, 2014

 • Ihana paikka luonnon keskellä! Paljon erilaista ilmaista aktiviteettia. Aamupala. TauluTV mökissä. Muutenkin mökin varustelu oli hyvä!

  SARI, TURKU , 2014